Utöver ovanstående ramar har vi utvecklat ett omfattande bibliotek med funktioner som kan hjälpa oss att lösa alla affärsutmaningar när det gäller att hitta lösningar för e-handel. Vi gör dessa ramar och biblioteksfunktioner fritt tillgängliga om du är anpassad till hållbara utvecklingsmål.

VÅRA ENGAGEMANGSMODELL

 • 1. Ansökan & genomförbarhet

  Du skickar in din ansökan. Våra lokala engagemangshanterare träffar dig för storyboarding och genomförbarhetsdiskussion.
 • 2. Validering och prototyping

  Vi skapar fungerande prototyper baserat på vår snabba implementeringsmodell och fria ramverk.
 • 3. Finansiering och utveckling

  Vi stöder dig med att bygga ditt ärende med investerare och finansieringsbyråer. Vår flexibla utvecklingsmodell kommer att hålla dig involverad i alla steg.
 • 4. Distribution och support

  Våra projektledare kommer att vara involverade i implementeringarna. Vi fortsätter sedan att stödja dig 24/7.
 

MÖT TEAMET

Arbetar tillsammans för människor och planeten.

 

Niclas Ihrén

Stockholm, Sweden
Thought Leader & Panelist


Niclas Ihrén är en företagsledare med en global utblick och transformation synsätt. Han har bred erfarenhet från internationella affärer, förändringsledning och management. Han skriver regelbundet kring innovation, strategi, trender och hållbarhetsfrågor och är en uppskattad talare kring dessa ämnen. Han är rådgivare till ledande företag i många olika sektorer. Han har också erfarenhet från att ha varit rådgivare till en rad olika tankesmedjor och forum, såsom Tällberg Foundation, Global Utmaning, World Climate Solutions, World Ecological Forum, V-360 Sustainability.

Mia Bonhomme

Stockholm, Sweden
Creative Facilitator


Mia Bonhomme är medgrundare och VD för det digitala konsultföretaget Bonhomme LLC. Hon specialiserar sig på fullskalig e-handel, webbdesign, webbutveckling, projektledning och kreativ produktion för små, expansiva varumärken inom mode. Mia har en magisterexamen i ekonomi och lång erfarenhet inom drift, logistik, e-handel och modefoto. Hon är konsult för en rad lyxvarumärken som huvudsakligen är baserade i New York. Mia fokuserar på minoritets- och kvinnoägda företag och ser att hållbart mode nu snabbt övergår från att vara en uppstickare till att bli standard inom branschen.

Maria Lindberg Howard

Stockholm, Sweden
Sustainable Communication


Maria är yrkesutbildad copywriter och journalist med mer än 30 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring. Som VD för en textbyrå hjälper hon företag att förmedla sitt budskap på svenska och engelska. På Stockholms Handelskammare driver hon affärsnätverket Kommunikation & Försäljning som regelbundet ses och diskuterar kommunikation och företagande ur ett hållbart perspektiv. Hon uppmuntrar företag att se över sin värdegrund och sitt varumärke för att skapa samsyn kring hållbarhet i organisationen och förbli relevanta på marknaden.

Joydeep Dash

Stockholm, Sweden
Business & Network Lead


Under de senaste 20 åren har Joydeep ansvarat för flera resultatenheter i Norden och DACH-länderna där han har byggt upp långsiktiga globala team som levererat till företag i ledande positioner inom sina respektive branscher.
Joydeep’s passion för hållbarhet i kundrelationen och affärsleveransen överskrids endast av hans intresse för yoga och maraton. Som CEO driver Joydeep’s sina kunders möjligheter att lyckas inom Fedobe’s erbjudande.

Sweta Satpathy

Bhubaneswar, India
Creative Facilitator


Med bakgrund i teknikutveckling har Sweta samtidigt ett mycket stort intresse för att arbeta för hållbarhetssektorn. Sweta är baserat i Indien och underlättar för närvarande upprättandet av e-handel för flera företag över Indien och Europa via OpenInnovators. Hon är en stark supporter av kvinnornas rättigheter förstärkning och hos Open-Innovators.org uppmuntrar hon kvinnliga entreprenörer att få ekonomiskt oberoende och ha lika rätt.

Guru Sanket Biswal

Bhubaneswar, India
Framework Deployment & Technology Expert


Med ett decennium av erfarenhet inom IT-arkitektur och teknikautomatisering är Guru hjärnan bakom Fedobes framgångsrika e-handelsramar. Hans passion återspeglas i hans arbete och Guru har byggt starka digitala stiftelser för företag över branscher. På sin fritid mentorerar han lokala lovande talanger och älskar att leka med pussel.
 

 
 
 

Vad behövs för att vara berättigad till OI: s stöd?

Det är enkelt. Du behöver bara dela vår entusiasm för SDGs. Om ditt företag kvalificerar sig som bidrag till någon av de sjutton SDG: erna, är du kvalificerad!

Behöver jag signera ett bindande avtal?

Open-Innovators.org tror på den smidiga arbetsformen. Vi tar med samma smidighet till våra kontrakt. Vår förståelse för dig kommer att vara flexibel och anpassad till dina affärsbehov. När vi gör våra ramar tillgängliga för SDG utan kostnad förväntar vi oss att tjänsterna för anpassning, lokalisering och implementering ska levereras av Fedobe. Våra ramar har utvecklats under de senaste sex åren och kan omfatta en omfattande uppsättning affärsändamål. Således minskar vi inte bara din utvecklingskostnad, vi förbättrar också din tid på marknaden.

Hur finansieras Open-Innovators.org?

Open-Innovators.org är hållbarhetsplattformen för Fedobe’s . OI har inga externa eller organiska finansieringar. Denna plattform erbjuder Fedobes Magento-baserade e-handelslösningsramar och förbyggda bibliotek med funktioner för att hjälpa företagare som stödjer SDGs.

Vad tjänar Open-Innovators.org och Fedobe på detta?

När vi utvecklar funktionaliteter och funktioner för din plattform,kommer de att rulla tillbaka till samhället till förmån för framtida entreprenörer.

Vem äger IPRs för vidare utveckling och anpassning av erbjudna ramar?

Fedobe’s ramverk utplaceras i många branscher, som sköter olika användningsscenarier. Eftersom vi följer Open Sourcecommunity-filosofin rullar vi tillbaka allt till samhället. Om det finns en intressekonflikt eller ett hot mot konkurrensförmågan är vi glada att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skydda koden / affärslogiken och inte distribuera den vidare.

Hur avslutar jag avtalet om det behövs?

Eftersom vi gör ramverket permanent tillgänglig för dig, kommer du att vara ansvarig för hur du utnyttjar den i framtiden och kommer att vara fri att flytta bort från den om och när du vill.

Hur länge stöder OI min e-handel setup?

Fedobe’s ramverk erbjuds kostnadsfritt under hela livet för alla kunder som kvalificerar sig enligt SDGs. Observera att ramverket inte erbjuder garanti för förbättringar / uppdateringar / patchar. Ytterligare support / underhållsavtal måste diskuteras separat.